Prijzen grafzerken

Prijzen grafzerken

Prijzen van grafzerken zijn over het algemeen hoog. Echter is dit geheel afhankelijk van het materiaal waarvan de grafzerk wordt gemaakt. De prijzen van grafzerken worden tevens bepaald door de dikte's van het materiaal en de bewerkingen daarvan. Kuterbach beschikt over een scala aan soorten natuursteen waarvan grafzerken worden gemaakt. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en geven u een indicatie van de prijzen voor de verschillende grafzerken.

Kuterbach is gespecialiseerd in het ontwerpen en de plaatsing van grafzerken. Wij bieden goede prijs-kwaliteitverhoudingen. Het plaatsen van onze grafzerken en monumenten geschiedt zeer zorgvuldig. Op al onze grafmonumenten geven wij 25 jaar garantie. Op deze manier weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Op deze website laten wij u verschillende modellen zien die tot de mogelijkheid behoren. Al deze modellen kunnen uitgevoerd worden in vele verschillende steensoorten. Wij vertellen u er graag meer over. Neem daarom contact met ons op via telefoonnummer: 0383376694.
Of stuur een E-mail naar: natuursteen@kuterbachvof.nl

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.