Prijzen grafmonumenten

Prijzen grafmonumenten

Prijzen van grafmonumenten lopen zeer uiteen. De prijzen voor grafmonumenten zijn afhankelijk van het gekozen materiaal waarvan een monument of zerk gemaakt zal worden. Ook de grootte van het model speelt mee in de bepaling van de prijs. Kuterbach is uw partner als het gaat om het maken van een keuze voor een gepast grafmonument. Wij begeleiden het gehele proces van het maken van de keuze tot de plaatsing van de zerk op de gewenste plek.

Kuterbach richt zich op monumenten en grafzerken van natuursteen en glas. De prijzen van grafmonumenten en zerken zijn zeer goed en u krijgt absoluut kwaliteit voor uw geld. Zo heeft u een plek waar u naartoe kunt om uw dierbare te herdenken.

Deze website laat u zien wat er aan mogelijk is aan kindergrafstenen en materialen. We zien u graag in onze toonzaal in Wezep om alles door te spreken. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, dan kunnen we bij u thuis komen. Wij informeren u graag over wat er mogelijk is via telefoonnummer +31 (0)383376694 of natuursteen@kuterbachvof.nl. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze ook stellen via het contactformulier.  

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.