Granieten gedenkstenen

Granieten gedenkstenen

Kuterbach Natuursteen heeft diverse granieten gedenkstenen die voor uw dierbare een passende herinnering vormen. Discrete en persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan. Kuterbach Natuursteen is dan ook al jarenlang specialist in het realiseren van gedenkmonumenten.

Onze granieten gedenkstenen zijn vervaardigd van hoge kwaliteit graniet. Mede hierdoor kunnen wij u 25 jaar garantie bieden op uw monument. Wij bieden ook een ruime keuze aan granietsoorten. Veel voorkomende varianten zijn Himalaya, Orion, en dakota. Onze service is uitstekend en persoonlijk. We weten dat u tijdens een periode van rouw andere dingen aan uw hoofd heeft. Daarom begeleiden we u bij het gehele traject, van vergunning aanvraag tot aan de plaatsing van de granieten gedenksteen.

Kijkt u rustig verder op deze website voor de verschillende granieten gedenkstenen en granietsoorten. Het is bij ons tevens mogelijk om een uniek ontwerp te realiseren. Wij leveren onze gedenkstenen in heel Nederland. Kom gerust eens langs in onze toonzaal in Wezep. Zonder berekening van extra kosten brengen wij u een bezoek aan huis.(informeer naar de voorwaarden) Via +31 (0)383376694 of natuursteen@kuterbachvof.nl kunt u een afspraak maken.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.