Grafzerken

Grafzerken

Kuterbach Natuursteen heeft een fraaie collectie grafzerken in voorraad. Elke grafzerk is van hoge kwaliteit en leverbaar in verschillende modellen en materiaalsoorten. U kunt rekenen op een persoonlijke service. Door de jarenlange ervaring in ons vakgebied hebben wij een grote expertise opgebouwd op het gebied van grafzerken.

Het verlies van een dierbare is een moeilijke situatie. Dit maakt de keuze voor een passende grafzerk vaak niet gemakkelijk. Bij Kuterbach Natuursteen begrijpen we dit volkomen en daarom bieden wij u een passend advies op maat. Ook begeleiden wij u het gehele traject, van de vergunningaanvraag bij de gemeente tot aan de feitelijke plaatsing. Wij hebben een grote voorraad aan verschillende grafzerken, die in uiteenlopende materialen geleverd kunnen worden. Mede door ons aanbod aan fraaie decoraties wordt uw gedenksteen een passend monument voor uw dierbare.

Op deze website kunt u veel modellen van grafzerken en materiaalsoorten zien. U bent altijd op afspraak welkom in onze toonzaal in Wezep. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunnen we een afspraak bij u thuis maken, informeer naar de voorwaarden of Bel naar +31 (0)383376694 of stuur uw e-mail naar natuursteen@kuterbachvof.nl.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.