Grafzerk gelderland

Grafzerk gelderland

Bij Kuterbach Natuursteen kunt u onder andere urnen, grafstenen en grafzerken in Gelderland bestellen. Wij zijn gevestigd in Wezep, maar leveren door heel Nederland. Aangezien het uitzoeken van een grafzerk een gevoelig onderwerp is, hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering. Op onze website kunt u wel veel informatie vinden over de diverse mogelijkheden die wij bieden, maar wij nodigen u graag uit in onze toonzaal om de grafzerken in Gelderland te komen bekijken.

De grafzerken die wij in Gelderland in de toonzaal hebben, zijn van verschillende materialen. U heeft bij ons bijvoorbeeld de keuze uit graniet, marmer, ruwe gesteente, rvs of glas. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om van een combinatie van deze materialen grafzerken in Gelderland te maken. Graag maken wij dan met u een afspraak zodat u zelf de materialen kunt zien en voelen en u uw wensen aan ons kunt doorgeven. Uiteindelijk zullen wij dan uw gewenste grafzerk in Gelderland maken en naar de juiste locatie vervoeren.

Wilt u alvast wat meer informatie voordat u een vrijblijvende afspraak maakt om de grafzerken bij ons in Gelderland te komen bekijken dan kunt u op onze website de gratis folder aanvragen.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.