Grafsteen natuursteen

Grafsteen natuursteen

Kuterbach Natuursteen heeft altijd een passende grafsteen van natuursteen. Door onze jarenlange expertise hebben wij ruim 20 verschillende soorten graniet en vele andere ruwe materialen. Uw grafsteen moet een passende, blijvende herinnering blijven aan uw dierbare. Daarom bieden wij ook een passende, persoonlijke begeleiding van A tot Z.

Uw dierbare verdient een mooie en passende gedenksteen. Grafstenen van natuursteen zijn dan zeker een goede keuze. Natuursteen (meestal graniet) is een duurzaam materiaal met een hoge hardheid. Bij Kuterbach Natuursteen heeft u de keuze uit meer dan 20 verschillende soorten, die kunnen worden toegepast in alle gewenste modellen. Ook heeft u bij ons een ruime keuze uit verschillende decoraties, zodat uw grafsteen van natuursteen een uniek gedenkteken wordt.

Al onze modellen worden geleverd met de beste service en garantie en u wordt van aankoop tot plaatsing van de steen begeleidt. Kijkt u gerust verder op deze website voor de verschillende modellen van een grafsteen van natuursteen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken via +31 (0)383376694 of natuursteen@kuterbachvof.nl. Zonder berekening van extra kosten brengen wij u een bezoek aan huis.(informeer naar de voorwaarden)

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.