Goedkope grafstenen

Goedkope grafstenen

Kuterbach Natuursteen heeft ook voor de kleinere portemonnee een selectie fraaie goedkope grafstenen in aanbieding. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare zeer moeilijk is. Daarom bieden wij u naast het leveren van een grafsteen ook volledige begeleiding van vergunningaanvraag tot aan plaatsing van uw grafsteen.

Wanneer u voor Kuterbach Natuursteen kiest, kiest u voor een persoonlijke service en voor een gegarandeerd goede prijs/kwaliteit verhouding. Op al onze goedkope grafstenen zit ook gewoon 25 jaar garantie. Kuterbach Natuursteen heeft voor u verschillende modellen en materiaalsoorten in de aanbieding. Bij al onze goedkopere modellen zit het opschrift en de fundering inbegrepen. Deze modellen zijn binnen 12 tot 15 weken leverbaar. We leveren binnen heel Nederland.

Op deze website staan alle goedkope grafstenen die Kuterbach Natuursteen kan leveren.  Ook vindt u hier onze andere producten zoals decoraties. Wilt u toch graag het materiaal in het echt bekijken? Maak dan een afspraak met ons via telefoonnummer +31 (0)383376694 of e-mailadres natuursteen@kuterbachvof.nl. Zonder berekening van extra kosten brengen wij u een bezoek aan huis.(informeer naar de voorwaarden)

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.