Gedenksteen gelderland

Gedenksteen gelderland

Voor een urn, grafzerk, grafmonument of gedenksteen in Gelderland gaat u naar Kuterbach Natuursteen. Wij zijn gevestigd in Wezep en ons specialisme is het verzorgen van ondermeer grafzerken, garfmonumenten en grafstenen door heel Nederland. Door de gevoeligheid van het onderwerp, vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk en wij helpen u dan ook graag om uw wensen te verwerken in een grafmonument of gedenksteen.

Op onze website kunt u een gedeelte van ons assortiment zien met onder andere voorbeelden van een grafsteen, urn en gedenksteen in Gelderland. Doordat het een gevoelige kwestie is, vinden wij het vanzelfsprekend dat u met eigen ogen de voorbeelden en materialen wilt zien en voelen. Daarom maken wij graag met u een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal zodat wij u kunnen informeren over bijvoorbeeld een gedenksteen in Gelderland.

Heeft u een vraag over een gedenksteen in Gelderland of wilt u graag een gratis folder van ons ontvangen dan kunt u dat via onze website doen. Dit kan via het contactformulier op onze website maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar (038-3376694). Voor een bezoek aan onze toonzaal kunt u op afspraak terecht van maandag t/m zaterdag.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.