Glasfusing

Glas-fusing-oven

Ter inspiratie van een grafmonument van glas hebben wij het genoegen u op onze website een aantal voorbeelden van uniek glaskunst te tonen. Het getoonde glaskunst techniek dat u hiernaast ziet is zeer exclusief en onderscheidt zich van andere glas bewerkingstechnieken in uitstraling en kwaliteit.

 

Meer informatie

Onze kunstenaars geven u graag meer informatie en uitleg over het toepassen van glas beeldhouwkunst, gegoten glassculpturen en glasfusing in een grafmonument van glas. Het glas wordt naar uw wensen in verschillende modellen, diktes en kleuren vervaardigd en is uitstekend te combineren met graniet of roestvrij staal. Het is bij ons mogelijk om het gezicht van de overledene in glas uit te voeren en in uw grafmonument te verwerken.Glas-fusing-aan-de-wand

 

Uniek glasmonument

Indien wij uw interesse betreffende een uniek grafmonument van glas hebben gewekt, nodigen wij u graag vrijblijvend uit in onze showroom te Wezep. Tijdens uw bezoek kunnen wij uw u meer van de mogelijkheden laten zien en wellicht samen met u tot een uniek ontwerp komen dat geheel bij de overledene aansluit.

 

 

Van dichtbij zien?

Het is bij ons mogelijk om de productie van het glasmonument voor uw dierbare van dichbij mee te maken of zelfs een handje mee te helpen in het vervaardigen van het glasmonument.

Glas-fusing-in-productie-grafsteen