Ons Profiel

 
 
 
Kuterbach
is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de algehele verzorging van grafwerken in Nederland en België. Wij leveren zowel grafwerken als bouwwerken in graniet, marmer, glas, hout en RVS.
 
Voor al uw grafmonumenten diverse prijsclassen
U vindt op onze website een groot aantal voorbeelden van grafwerken die in specifieke categorieën zijn ingedeeld. Daarnaast beschikken wij tevens over vele niet gepubliceerde grafsteen voorbeelden die enkel op afspraak in te zien zijn. Het is op verzoek tevens mogelijk om op basis van uw wensen door ons een eigen ontwerp te laten uittekenen en indien gewenst voor een weloverwogen beslissing eerst een visualisatie te laten maken. 

 

gouden-ster-met-logo   legio prachtige materiaalsoorten

gouden-ster-met-logo   unieke en eenvoudige ontwerpen naar wens

gouden-ster-met-logo   objectief advies bij het vinden van een passend grafmonument

 

Specialist in Europese kwaliteit grafwerken
Waarom nu Europese kwaliteit grafwerken? De Europese productie biedt voordelen zoals korte levertijden vanaf 3 weken, geen kinderarbeid en een betrouwbare ambachtelijke productieproces. Wij garanderen bijvoorbeeld dat onze materialen op ambachtelijke wijze gepolijst worden zodat de glans langer behouden blijft. Onze stenen worden niet met chemische goedjes geïmpregneerd om er mooier uit te laten zien. - Nieuwe bestellingen kunnen binnen 3 weken netjes en gereed geleverd worden. Dit geldt tevens voor complexe ontwerpen, projecten en beeldhouwwerken.
 
Lange standaard garantie op grafmonumenten
Wij bekrachtigen onze goede kwaliteit met een standaard 25 jaar schriftelijke garantie.
 
Persoonlijke aandacht en advies
Graag geven wij u net dat beetje meer persoonlijk advies en aandacht bij het uitzoeken van een grafmonument of bij bestellingen omtrent maatwerk. Zo bezoekt onze adviseur u met verschillende voorbeelden en materiaalsoorten geheel kosteloos in uw vertrouwde omgeving in heel Nederland en België. Ter behoeve van een grafmonument behoort het brengen van een gezamenlijk bezoek aan de plaatselijke begraafplaats ook tot de mogelijkheden.
 
De montage
Onze grafmonumenten en bouwwerken worden met behulp van moderne gereedschappen door vooraanstaande specialisten gemonteerd.
 
Bij-inscripties en renovatie van complexe grafmonumenten en graftempels
Kuterbach verzorgt de meest complexe renovaties van allerlei grafwerken en bij-inscripties in heel Nederland en België. Door onze jarenlange expertise in de realisatie van complexe grafmonumenten en graftempels beschikken wij over de benodigde kennis en methoden tot het verplaatsen en geheel renoveren van de meest complexe grafwerken op moeilijk begaanbare graven.
 
 
Wij heten u van harte welkom
U kunt ons binnen kantooruren het beste bereiken via telefoon +31 (0)38-3376694 of 24/7 per E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien er naar uit om u van dienst te mogen zijn.
 
 
Dienstverlening voor andere bedrijven. - Kuterbach beperkt zich niet alleen tot de particuliere dienstverlening maar verzorgt tevens voor andere bedrijven verschillende soorten grafwerken en materialen. - Kuterbach beschikt tevens over een ruim bestand van ambachtelijke steenhouwers en natuursteen stellers. Collega natuursteen bedrijven in Nederland en België vinden in ons de partner voor de invulling van ervaren tot zeer ervaren natuursteenbewerkers in hun bedrijf.