Krystian Kuterbach

 
 
 backgroundimage 1 1
 
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Mijn naam is Krystian Kuterbach, sinds 2006 eigenaar van Kuterbach Grafmonumenten.
 
In het kort...
In mijn jeugd had ik dagelijks te maken met grafmonumenten omdat mijn ouders een eigen grafsteenbedrijf hadden. Na school verbleef ik vaak in de steenhouwerij, mijn speeldgoed bestond doorgaans uit een beitel en een groot stuk steen. Na het afronden van de middelbare school koos ik er voor een grafische opleiding te volgen. Daar leerde ik vervolgens ontwerpen, hetgeen ik nu op grafmonumenten en bouwwerken toepas.
 
Mijn visie op grafmonumenten...
Het uitzoeken van een passend grafmonument is vaak het laatste wat nabestaanden nog kunnen doen voor hun overleden dierbare. Aangezien het graf een speciale plek is voor de nabestaanden om te bezoeken, is het van belang dat het er altijd netjes uit ziet. Omdat elk persoon een eigen karakter heeft probeer ik samen met de nabestaanden de vormgeving van het grafmonument op de overledene aansluiting te geven. Persoonlijk houd ik van kwaliteit en maak graag iets dat heel lang mooi blijft. Ik vindt het belangrijk dat gepolijst materiaal zijn glans en kleuren behoudt, het opschrift lang mooi blijft, het monument eenvoudig te onderhouden is en bovendien niet verzakt. Om dit allemaal in een grafmonument terug te zien is het van belang dat het van hoogwaardige materialen op een ambachtelijke wijze vervaardigd wordt.
 
Bouwwerken maatwerk...
Met behulp van onze speciale ontwerpprogramma's kunnen wij vrijwel ieder mogelijk ontwerp voor onze klanten uittekenen en realiseren. Wij beperken ons niet alleen tot het leveren van keukenbladen, raamdorpels of trapbekledingen maar voeren vrijwel ieder ontwerp uit in graniet, marmer, glas, RVS en hout. 
 
Montage en nazorg...
Na de montage van een grafmonument of bouwwerk betreden we een periode van nazorg en vindt ik het belangrijk om mijn klanten bij eventuele problemen snel en adequaat te helpen.
 
Persoonlijk en ongehaaste werkwijze...
Graag neem ik voor zowel nabestaanden als andere klanten ruim de tijd om te luisteren naar hun wensen en deze zo goed mogelijk te vertalen naar het eindproduct. Vooral in een periode van rouw is het fijn om ongehaast de wensen te overdenken zodat verkeerde keuzes en beslissingen zo veel mogelijk vermeden worden.
 
Mag ik u laten zien wat er allemaal mogelijk is?
Voel u vrij om vragen te stellen. U kunt mij bereiken via telefoon +31 (0)38-3376694 of per E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zie er naar uit om u in de realisatie van een gedenkteken verder te mogen helpen.