Onze Werkwijze

werkwijze

1.) Uitzoeken grafmonument

Allereerst helpt de heer Kuterbach u bij het uitzoeken of ontwerpen van een grafmonument in overeenstemming met uw wensen. Dit kan middels een bezoek bij u thuis in heel Nederland of België. Ook is het een optie om de begraafplaats te bezoeken om stenen te bekijken. Krystian Kuterbach neemt alle stappen van model tot opschrift met u door en voorziet u van objectief advies. Bij het opdoen van inspiratie dient bovendien een gezamenlijk bezoek aan de plaatselijke begraafplaats tot de mogelijkheden.

 

2.) Vergunningaanvraag

Na de bevestiging van uw bestelling vragen wij bij de begraafplaats of gemeente de plaatsingsvergunning voor u aan. Tevens voorzien wij u van een ontwerp/werktekening van het grafmonument met de tekst en een uitgewerkte bevestiging. Pas nadat u deze lay-out bekeken en goed bevonden heeft wordt de tekst daadwerkelijk in of op de steen aangebracht.

3.) Productie

Zodra de plaatsingsvergunning is afgegeven wordt het materiaal in de juiste afmetingen in productie genomen.

 

gouden-ster-met-logo  hulp bij uitzoeken van een passend grafmonument en opschrift

gouden-ster-met-logo   huisbezoeken in heel Nederland en België

gouden-ster-met-logo   verzorging van de vergunningaanvraag bij de gemeente of begraafplaats

gouden-ster-met-logo   voordat er geplaatst wordt ontvangt u een foto van het resultaat

gouden-ster-met-logo   realisatie van A tot Z


4.) Controle

Voordat het grafmonument geplaatst wordt voorzien wij u per E-mail of per post van een foto van de steen met het opschrift ter controle en bevestiging.

5.) Plaatsing

Onze grafstenen worden voornamelijk vanuit onze centrale opslag in Veenendaal geplaatst. Nadat het grafmonument geplaatst is, krijgt u als laatste van ons een foto van het grafmonument per E-mail.

 

 

garantie-kwaliteit-plaatsing-werkwijze