Grafstenen Renovatie en bij-inscriptie

 

Een aanvullende inscriptie laten maken is een van de specialiteiten van Kuterbach. Ten tijde dat een partner overlijdt en in een graf wordt bijgelegd, wordt er meestal geen nieuw grafmonument besteld maar is het gebruikelijk om op het huidige monument een bij-inscriptie te laten vervaardigen.uw-grafsteen-laten-renoveren-03

 

Kuterbach Grafmonumenten kan deze aanvullende inscriptie geheel voor u verzorgen. Dat kan tevens voor grafmonumenten die oorspronkelijk niet bij Kuterbach besteld zijn. In dergelijke gevallen neemt Kuterbach de garantie van de vorige leverancier over.

Na het transport van het gehele monument of alleen het te bewerken element naar de steenhouwerij wordt, in overleg met u, een layout ter uw goedkeuring gemaakt. In overeenstemming met u wordt de gedenksteen vervolgens voorzien van de vervolginscriptie. De bestaande tekst wordt gerenoveerd (de verf in de letters wordt bijgewerkt) zodat het geheel weer als nieuw aanziet.

 

gouden-ster-met-logo   bestaand grafmonument geheel laten renoveren

gouden-ster-met-logo   reparatie van complexe en standaard grafmonumenten

gouden-ster-met-logo   aanvullende inscriptie laten maken op bestaand grafsteen

gouden-ster-met-logo   jaarlijkse grondige schoonmaak en onderhoud van grafmonumenten (€47,50 p.j.)

 

Grafmonumenten renovatie

Indien het nodig en gewenst is kan Kuterbach Grafmonumenten een bestaand grafsteen geheel of gedeeltelijk renoveren. Na het monument onderzocht te hebben zullen wij met u de verschillende mogelijkheden van renovatie uw-grafsteen-laten-renoveren-04overleggen.
In de meeste gevallen kan de renovatie op de begraafplaats plaatsvinden. Een algemeen standaard onderhoud van een oud gedenksteen is het diepreinigen (of schuren) van het monument en het opnieuw bijwerken van de bestaande opschrift.

 

Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, graag helpen wij u verder.