Urnenveldmonumenten

backgroundimage 1 1

Urnenmonumenten zijn er voor de overledene die ervoor hebben gekozen gecremeerd te worden. Met urnenmonumenten hebben de nabestaanden een tastbaar object om de overledene te herdenken. Urnenmonumenten zijn er in vele soorten. Vaak worden deze vervaardigd uit natuursteen maar tegenwoordig combineren we natuursteen steeds vaker met glas, rvs en brons. De mogelijkheden met natuursteen zijn groot. Kuterbach laat u deze mogelijkheden zien.

Op deze website kunt u verschillende modellen van Urnmonumenten bekijken, sommige modellen leveren wij direct uit voorraad. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden betreffende andere modellen. Natuurlijk kunnen wij samen met u ook een ontwerp op maat maken. Zo wordt het allemaal wat persoonlijker en heeft een uniek object in handen.

Kuterbach Natuursteen is gevestigd in Wezep. Hier bevindt zich de toonzaal waar wij u kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk geven wij u ook een eerlijk advies over het te verwerken natuursteen met de daarbijhorende prijsindicatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

GZE01 NSUM20 NSUM185

 

NSUM182 GZE04 NSUM183

 

Klik op een foto voor meer informatie...
Dit zijn een aantal voorbeelden uit ons assortiment van staande grafstenen.
Wij vervaardigen alle mogelijke ontwerpen in de materialen; graniet, marmer, glas en roestvast staal.
Bekijk meer van onze grafsteen modellen op afspraak!

 

NSUM184 GZE22 GZE10

 

GZE023 NSUM14 NSUMVlinder