Belgische modellen

grafmonumenten-belgie-klik-hierbackgroundimage 1 1

Kuterbach Natuursteen levert sinds jaar en dag grafmonumenten op begraafplaatsen in België. Door samenwerkingen met Belgische steenkapperijen en importeurs die goed bekend zijn met de begraafplaatsen en hun regelgevingen in heel België is de hele realisatie bij ons in in goede handen.

1363297015 info De levertijd met betrekking tot de realisatie van een grafmonument is op basis van een Europese productie levertijd is circa 4 weken.

U kunt per E-mail, het contactformulier of telefoon opvragen of het door u gewenste monument momenteel in de gewenste kleur op voorraad staat. Kuterbach Natuursteen berekent geen extra kosten voor het plaatsen van grafmonumenten in België. De grafmonumenten zijn steeds in onze toonzaal te Wezep te bestellen, terwijl een eventueel kosteloos thuis bezoek in België ook tot de mogelijkheden behoort.

 

gouden-ster-met-logo   montage op begraafplaatsen in heel België en Nederland

gouden-ster-met-logo   gratis huisbezoek in heel België en Nederland

gouden-ster-met-logo   realisatie van eigen ontwerpen

 

Kuterbach Grafmonumenten levert op begraafplaatsen in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Lier, Tongeren, Oostende en alle overige plaatsen in heel België.

Op al onze Belgische grafsteen modellen leveren wij naast een 25 jaar garantie tevens een 5 jaar lange garantie op het verzakken van het grafmonument.

 

GRT291 GRT270 GRT295

 

Klik op een foto voor meer informatie...
Dit zijn een aantal voorbeelden uit ons assortiment van staande grafstenen.
Wij vervaardigen alle mogelijke ontwerpen in de materialen; graniet, marmer, glas en roestvast staal.
Bekijk meer van onze grafsteen modellen op afspraak!

 

GRT134 L38 L13

 

L25 Vizag Blue L26 Jasberg L27 Vizag Blue