Home

Kuterbach is gespecialiseerd in grafmonumenten met een eigen karakter. Zo vervaardigen wij kopstukken, complete monumenten, afdekplaten, grafdecoraties, fotokunst, bouwwerken en etc. in verschillende soorten natuursteen, glas, graniet, marmer, hout en rvs. Wij verzorgen tevens de vergunningaanvraag en plaatsing. Kortom verzorgen wij het gehele proces betreffende de realisatie van grafmonumenten en bouwwerken.

Een persoonlijk monument...
Kuterbach helpt u bij de realisatie van een persoonlijk grafmonument. Niet alleen bieden wij een zeer breed samengestelde collectie staande stenen, met een voorstukje, complete monumenten en dubbelemonumenten, ook kunt u uw eigen ontwerp meebrengen en dit verwerken in het grafmonument. Voorbeelden zijn tekeningen, gedichten, de vormgeving van de staande steen en omranding en nog veel meer. Speciale lichteffecten kunnen gecreëerd worden in glazen grafmonumenten, of via glasfusing kunnen prachtige afbeeldingen verwerkt worden in het kopstuk. Ook voor kindermonumenten kunnen vlinders, beertjes, of andere animaties verwerkt worden tot grafzerk.

 

Bekijk onze gehele collectie en bespreek uw wensen in vertrouwde omgeving, bij u thuis. Wij staan u graag bij met een goed advies. Wij leveren voornamelijk in Nederland. Kijkt u deze website rustig door en ontdek alle mogelijkheden bij Kuterbach. U kunt ons bereiken via e-mail, of telefoonnummer +31 (0)38 337 6694. Ook kunt u ons via het antwoordformulier een vraag stellen.