Kindergrafstenen

Kindergrafstenen

Kuterbach Natuursteen heeft prachtige kindergrafstenen voor een blijvende herinnering aan uw overleden kind. Wij begrijpen hoe moeilijk elk verlies is. Daarom begeleiden wij u op een persoonlijke manier tijdens het gehele traject van uitkiezen tot en met het plaatsen van de grafsteen.

Bij Kuterbach Natuursteen streven we naar hoogwaardige service tijdens het vinden van een passend eerbetoon aan uw overleden kind. We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden tijdens het gehele traject. We bieden veel keus uit mooie en duurzame kindergrafstenen van glas of natuursteen. Er zijn honderden ontwerpen en ook een eigen ontwerp uitgevoerd in graniet is mogelijk. We nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen daarom ook voor de vergunningaanvraag en plaatsing van de grafsteen.

Deze website laat u zien wat er aan mogelijk is aan kindergrafstenen en materialen. We zien u graag in onze toonzaal in Wezep om alles door te spreken. Indien u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, dan kunnen we bij u thuis komen. Wij informeren u graag over wat er mogelijk is via telefoonnummer +31 (0)383376694 of natuursteen@kuterbachvof.nl. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze ook stellen via het contactformulier.  

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.