Gedenkmonument

Gedenkmonument

Kuterbach Natuursteen biedt u alle mogelijke hulp bij het kiezen van een geschikt gedenkmonument voor uw dierbare. Kuterbach Natuursteen verzorgt al sinds jaar en dag de levering en plaatsing van gedenkmonumenten in heel Nederland. Persoonlijke service hebben wij hierbij hoog in het vaandel staan.

Het belangrijkste aspect van een gedenkmonument is dat het monument moet passen bij de overledene. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze gedenkmonumenten. Een belangrijk aspect hiervan is dat we uw monument graag uniek willen maken. Bij Kuterbach Natuursteen bieden wij u dan ook de keuze uit verschillende modellen, materiaalsoorten en decoraties, zodat ook uw gedenksteen een waardig aanblik wordt. De kwaliteit van onze materialen is onbetwist. Mede hierdoor bieden wij 25 jaar garantie op elk model en elke materiaalsoort.

Op deze website kunt u de verschillende modellen en materiaalsoorten bekijken.  Wanneer u de materiaalsoorten in het echt wilt zien, is dat natuurlijk mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met ons in Wezep via +31 (0)383376694 of natuursteen@kuterbachvof.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen. Zonder berekening van extra kosten brengen wij u een bezoek aan huis.(informeer naar de voorwaarden)

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.