Grafmonumenten

Grafmonumenten

Op deze website van Kuterbach Natuursteen vindt u een uitgebreid overzicht van diverse grafmonumenten. Wij hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied waardoor we onze klanten perfect bij kunnen staan in het maken van de juiste keuze. Het aanbod is vergroot door steensoorten te importeren uit Scandinavië, Brazilië en Afrika. Deze soorten behouden hun glans langer waardoor het monument jarenlang een unieke uitstraling heeft.

Een keuze maken uit een van onze grafmonumenten is een belangrijke aangelegenheid. Daarom kunnen wij indien u wenst bij u langs komen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek adviseren we u over de mogelijkheden en denken we mee over de voorkeuren die u koestert. Onze modellen kunnen door ons in alle afmetingen worden gemaakt. Daarnaast kunnen we aan de slag met uw eigen ontwerp.

Op deze website kunt u een informatiefolder aanvragen waarin verschillende grafmonumenten worden weergegeven. Onze vestiging in Wezep is met uitzondering van woensdag iedere maandag tot en met zaterdag geopend.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.