Grafmonument glas

Grafmonument glas

Bij Kuterbach Natuursteen heeft u een grote keuze voor het kiezen van een grafmonument van glas. Onze glazen grafmonumenten zijn van zeer goede kwaliteit en doen recht aan hetgeen uw dierbare verdient. We bieden ook genoeg keus in decoraties.

Een monument van natuursteen is fraai, maar een grafmonument van glas is ook zeer indrukwekkend. Deze gedenkstenen zijn uitermate geschikt wanneer u een persoonlijk tintje wilt geven. Glas is uitstekend bewerkbaar en kan daarom gemakkelijk in een door u gekozen vorm en kleur vervaardigd worden. Het is daarom mogelijk uw eigen ontwerp te laten vervaardigen. Deze glazen grafmonumenten hebben, net als al onze andere gedenkstenen, een garantie van 25 jaar. Daarbij bieden wij u volledige begeleiding van aanschaf tot plaatsing.

Op deze website vindt u meerdere modellen. Wilt u één van deze of uw eigen vormgegeven grafmonument van glas realiseren? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze toonzaal in Wezep, of bij thuis. Dit is mogelijk door te bellen naar +31 (0)383376694 of uw e-mail te sturen natuursteen@kuterbachvof.nl. Zonder berekening van extra kosten brengen wij u een bezoek aan huis, informeer naar de voorwaarden.

 

Voor meer informatie kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen naar 0383376694.